Color your Life

Achter Blue Mingo

Betoverd door pixels

Onze wereld is vol met afbeeldingen en symbolen die steeds sneller na elkaar onze aandacht vragen. We doen ons best dit te bevatten maar de lijn tussen verbeelden, zien en begrijpen wordt steeds vager. De kunst van HET ZIEN is verloren gegaan in het oppervlakkig en haastig zoeken van onze ogen.

Slow Vision

Onze ogen moeten opnieuw leren te zien en zo helpen onszelf te vinden. Foto ́s aan de muur bieden een mogelijkheid om opmerkzaamheid en gemoedsrust terug te vinden. Gelijk aan de ‘Slow Food’ beweging, volgt het werk van Blue Mingo het idee van ‘Slow Vision’. Blue Mingo wilt nieuwsgierigheid opwekken, verbeelding stimuleren en het plezier van ontdekking laten herleven. De geest kalmeren maar niet vervelen. Ontspannen en tegelijkertijd inspireren.

Rendezvous met uw foto

U spreekt een bepaalde foto aan?

WWij bieden u een prachtige collectie van verschillende ontwerpen waaruit u kunt kiezen. Alle werken van Blue Mingo zijn op maat gemaakt. De oplage is strikt gelimiteerd. Op speciaal verzoek bieden wij de gewenste werken exclusief aan.

U wenst een speciaal formaat?

Nagenoeg alles is mogelijk. Wij creëren en reproduceren de door u gewenste ontwerpen in elk formaat, van slechts een paar centimeter tot decoratief grote afbeeldingen van enkele meters lang.

U heeft voorkeur voor bepaalde materialen of vormgeving?

Creaties van Blue Mingo worden gereproduceerd op hoogwaardig fotopapier en ingelijst achter glas. Op verzoek kunnen de afbeeldingen gedrukt worden op papier, canva s, metaal, hout of geplakt worden achter acrylglas.

U kunt niet beslissen?

Probeer gerust uw favoriete foto, hang het aan uw muur om uit te proberen. Huur of lease de foto van uw keuze.

U wilt zich niet langdurig binden aan een specifieke foto?

Abonneer u op een selectie van de Blue Mingo collectie en varieer uw wanddecoraties op afgesproken momenten.

U heeft op de uw werkplek behoefte aan vakantie voor de ogen?

Wanneer u enthousiast bent over de foto’s uit de collectie van Blue Mingo dan kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden om deze te delen in uw professionele en zakelijke omgeving. Met klanten of werknemers, in uw kantoor, praktijk, studio, bedrijfs- of receptieruimte.

U heeft eigen ideeën?

Wij kijken graag samen naar uw individuele wensen en behoeftes.

Neem gerust contact met ons op.

Achter Blue Mingo

Peter Schäfer, geboren in 1958, is fotograaf en woonachtig in Berlijn.

Zijn foto’s zijn de afgelopen drie decennia getoond in talloze vakbladen, dagbladen, tijdschriften, kalenders en foto exposities.

Met zijn nieuwste project ‘Blue Mingo’ richt hij zich op de artistieke kant van fotografie.

Onder het motto ‘Color Your Life’ giet hij vertrouwde beelden in nieuwe kleuren voor een buitengewone kijk op het vermeende bekende.